Najčistija evaporisana so za prehrambenu industriju
GUSTOSAL evaporisana kuhinjska so koristi se za rastvore, mešavine, primese, konzerviranje i posipanje u prehrambenoj industriji, pekarstvu, hotelijerstevu & gastronomiji (HoReCa).
GUSTOSAL evaporisana so je veoma cenjena u prehrambenoj industriji zbog visokog, konstantnog kvaliteta, različite granulacije, sipljivosti i brzog, potpunog rastvaranja. So je esencijalni dodatak u proizvodnji gotovih jela, konzervi, proizvoda od sira, mesa i kobasica, za dresinge, senf i mnoge druge prehrambene proizvode.
Ekstra fina GUSTOSAL kuhinjska so ima specijalnu granulaciju. Ova so se zbog fine granulacije koristi kao nosilac ukusa u proizvodnji grickalica, na primer čipsa.
<link de business gustosal-speisesalz gustosal-baeckerstreusalz-brezelsalz internal link in current>GUSTOSAL posipna so veće granulacije za pekarstvo se koristi u pekarama za posipanje pereca, peciva i slanih štapića.
Salinen Austria AG nudi GUSTOSAL za BIO proizvodnju – kuhinjska so bez aditiva protiv zgrudvavanja i bez joda.